Türkiye'nin En İyi Çatı Firmaları | Babadağ Çatı İnşaat | İşimiz Güçümüz Çatı |

İstanbul Teras Kapatma Sistemleri | Çatı Teras Kapatma | Balkon Üzeri Kapatma

Bahçe Kamelya Fiyatları

Günümüzün en güzel yaşam alanlarından bir tanesi eğer site tarzı binalarda oturuyorsanız Bahçe kamelya, tarzı oturma alanında varsa doğanın size vermiş olduğu temiz havayı o bahçede bulunan çardak sayesinde güneş korunarak içinize çekmektir. Babadağ çatı firması, olarak sizlere sunmuş olduğumuz bu bahçe kamelya modelleri ve çalışmalarımız hakkında örnekleri ile ve yeni modelleri hakkında sizlere yardımcı olunmaktadır. Bizler firma olarak eskitme tarzı kamelya ve modelleri konusunda müşterilerimizin bizden istenilen modelde bahçe kamelya uygulaması yapılmaktadır. Bahçe kamelya modelleri ve fiyatları yapılacak işin durumuna göre değişmektedir. Ahşap kamelya genelde daha estetik ve doğal olduğu için farklı bir canlılık kazandırmaktadır. Bahçe kamelya fiyatları, hakkında sizlere şunu söylemek istiyorum kullanılan lambri ve ızgara sistemleri çam kereste ve lamine direk kullanılmaktadır. Lambri ise birinci sınıf lambri kullanılmaktadır. Ve çatısının izolasyon uygulaması yağmur oluğunun eksiz oluk olarak montajının yapılmasına varıncaya kadar bir çok uygulamalarımızın hepsi bize ait olup 5 ve 10 m2 gibi işlerinizde işin durumuna göre değişmektedir. 5 m2 bir alana kamelya yapılacak düşünün 5.000 TL ile 6.000 TL arasında fiyatı bulunmaktadır. 10 m2 bir alan için ise 10.000 ile 13.000 TL arasında fiyat ortaya çıkmaktadır. Tabi bu değişkenlik göstermektedir.

bahçe kamelya fiyatları

Yapılacak her işin ücretsiz keşif sonrasında fiyat teklifi verilecektir. Bahçe kamelya veya dubleks balkon üzeri kapatma gibi tüm ahşap kapatma işlerinizi yapıyoruz. Malzeme işçilik her şey bize aittir. En Kaliteli Ekstra Son Sınıf Malzeme Kullanılmaktadır. Bahçe ortası kamelya çardak işleriniz itina ile yapılmaktadır.

Devamını oku...

Ahşap Pergole Fiyatları

2020 yılına özel Ahşap pergole fiyatları, konusunda aslında m2 üzeri fiyatı verilmektedir. Bizler 900 ile 950 TL arasında değişen m2 birim fiyatları belirlemekteyiz. Ahşap pergole fiyatları İstanbul, olarak sizlere daima en kaliteli malzeme ve işçilik hizmetleri vermekteyiz. Teras kapatma, iskeleti yani direkleri, mahyaları ve alttan lambri uygulaması hepsi ekstra çam ağaç ve fırınlanmış özel olarak yapılmaktadır. Her malzemenin fiyatı inanın bir birinden pahalı durumdadır. Bizler kullandığımız malzemeyi kaliteli kullanmasak müşterilerimizin sürekli başı ağarır ve bizler de uğraşmak zorunda kalırız. Aslında izah etmek istediğimiz konu direkler mesela; lamine ve preste sıkıştırılmış özel çam kereste ve fırınlanmış malzemedir. Demir profilden çok daha sağlam olduğuna inanabilirsiniz.

Ahşap pergole fiyatları, inanın bu malzeme ve işçiliğe nazaran bence makul bir fiyat teklifi sunmaktayız. Evet kullanılan malzemenin altında malzeme çok ama ne kadar sağlam ve dayanıklı olduğu o konu hakkında bir şey diyemem.

Ahşap pergole fiyatları, pergole fiyatları istanbul, balkon pergole fiyatı, teras pergole fiyatları, kamelya,

Devamını oku...

Balkon Sundurma Fiyatları

Dubleks katlarda yaşayan müşterilerimizin birçoğunda teras ( balkon ) alanı bulunur ve üstü açıktır. Alt katlar gibi üstünde kat olmadığı için açık ve yağmur kar gibi durumlarda balkon zeminine yağar. Bu yüzden bizler Babadağ çatı, firması olarak balkon üzeri kapatma, işlemi yapmaktayız. Ahşap veya profil hiç fark etmeksizin çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Aşırı sıkıntılı olan bu durumda doğal ağaç ile balkon üstü kapatma, işlemi yapılmaktadır. Balkon sundurma, teraslarda ayrı bir yaşam alanı ve estetik kazandırmaktadır. Yaz kış kullanılmak istenilen bu alan için müşterilerimiz bizlerden ahşap balkon sundurma yapılmasını ve sağlam olmasını istemektedir. Çatı teras üstü kapama, konusunda uzman ekibimiz ile çalışmalarımızı yürüttüğümüz bu konuda 3 gün en geç 4 gün içersinde dubleks balkon üzerini kapama işlemi yapılmaktadır. Teras kapatma, konusunda uzman kardı ve ekibimiz ile siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Resimde olan nokta ise 2021 Yılı Ocak ayında yapılmış bir teras kapama, alanıdır. Balkon sundurma fiyatları, hakkında bilmeniz gereken tek şey bizlerden istenilen işin konusu ve kaç m2 olduğu m2 birim fiyatı hakkında tüm detayları 0212 555 15 30 veya 0212 641 74 37 no telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ahşap balkon sundurma modelleri veya örnekleri hakkında resimler bölümümüzden bakabilirsiniz. Balkon sundurma fiyatı, 900 ile 950 TL arasında değişmektedir.

Balkon sundurma fiyatları, teras pergole fiyatları, ahşap sundurma fiyatları, istanbul teras kapatma fiyatları

Devamını oku...

Teras Kapatma Örnekleri

Müşterilerimizin bizden istediği model her ne şekilde olursa olsun bizler o model de teras kapatma örnekleri olarak sizlerle paylaşılmaktadır. Teras kapatma örneği olarak resimlerimizde ve çalışmalarımızın yapım aşamasında iken resim çekip sizlere facebook ve twitter üzerinden veya internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmaktayız. Ahşap veya profil her ne olursa olsun pergole konusunda yani kapatma konusunda en iyi en kaliteli teras kapama modelleri ve örnekleri balkon ve üstü açık noktalarda kapatma yapılacaktır. Teras üstü kapama, genel manada önemli bir noktadır. Rüzgâr vb. sıkıntılarda sorunsuz bir sağlam yapı uygulanmaktadır.

Her teras kapatma örneği sizlere ayrı bir fikir ışığı göstermektedir. Teras kapatma örneği, yaşam alanınız için görünümü ve dekoratif olarak farklı bir yaşam alanı üretmenizi sağlamaktadır. Ahşap teras kapatma ve profil teras kapatma, nasıl olur? Teras kapatma uygulaması hakkında yapılacak olan işler ve çalışma prensiplerimiz konusunda her detayı sizlere vermekteyiz.

Teras Kapatma Örnekleri | Ahşap Kapatma Örnekleri | Balkon Kapatma Örnekleri

Yapılan her işimizi sosyla medya hesaplarımızdan paylaşmaktayız. Ekstra son sınıf çam ve direklerimiz yani ana taşıyıcılarımız da Lamine preste sıkıştırılımış özel malzemedir. Dönme ve Çatlamaya karşı dayanıklı malzemedir. Teras kapama firmaları istanbul, olarak yılda en az 100 adet ahşap sundurma, işleri yapılmaktadır. m2 fiyatlarımız 900 TL ile 950 TL arasında değişmektedir.

Devamını oku...
Bu RSS beslemesine abone ol